Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Link do strony gdzie znajdziedzie plik .deb + 3 euro za frajer przy rejestracji
https://www.openwengo.com/index.php
A tearz problem przy testowaniu mikrofonu trzeba wziąć go do ust :]]]] zeby bylo cokolwiek uslyszec w glosnikach pozatym przesuwanie suwakami do regulacji mikrofonu czy sluchawek nie daje efektu :/
Dzieki troche pomoglo ale jakby nie bylo na windzie moge mowić z mikrofonem oddalonym klikadzisiąt cm od twarzy i wszystko jest w porządku glos jest normalny a tutaj trzeba miec bardzo bliko i w dodatku dudni pierońsko
Edit:Nieno sprawdzilem wlasnie na windzie i jest wmiare tak samo :]
nie ufam francuzom!! :) w czasie wojny unikali walki, samochody robia do dupy (wiem bo mialem- niech szlag trafi tego peugeota i reno) a mandrake mimo ze przyjemny, to przy probie personalizacji, czyli wywalania paczek z ktorych nie korzystam, usuwal mi przy okazji polowe systemu...ja zostaje przy skype, ostatecznie trzeba bedzie cos samemu napisac ;)
pozdrawiam i powodzenia
ps. nie chcialem nikogo urazic moim postem, wiec jesli jakis posiadacz francuskich dobr czuje sie zle z powodu mojej wypowiedzi, to przepraszam.
W mordę jeża jeszcze dopytam:
1)Cosik chyba nomodziłem w alsamikserze bo traz caly czas dzial mi mikrofon i dzwik zostaje zapodany na glosniki i za cholere nie moge tego wylaczyć(tu juz nie chodzi o program tylko o system)
2)Jakim poleceniem o ile takowe istnieje moge spowodowac taki efekt jak napisalem w punkcie nr 1 ?
:] fuck a sprawdzalem kazde po kolei ale to ominalem bo myslalem ze w programach tez nie bedzi edzialal mikrofon a tu sie okazuje ze progsy steruja alsamixerem.Co więcej jezeli wlasnie tym programem wengophone to zmienie to po wyłączeniu programu nie raczy on spowrotem uciszyć mikrofon:/
Jumanji za duzo krakałeś i masz babo placek ;]