Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Windows XP znajomej. Z karta sieciowa wszystko ok (sterownik, konfiguracja)
Widzi LAN ale dostepu do netu nie ma.
Usunałem jej mnostwo wirusów.
Problem w tym ze jeden z nich po usunięciu/kwarantannie jakby odłączył dostęp do internetu. Wczesniejszym objawem były znikajace na pulpicie ikonki.
Czy spotkał sie ktos z czyms takim? Jaki to mogłby byc wirus? Jak to naprawic?
HHEEEEELLLLPPPPPP!!!
apt-get install reinstall :)))
ale świnia jestem :) ale też to przerabiałem u kolegi - już pracuje na debianie
apt-get install reinstall :)))
Dobre Wodzu ;)
co do tematu to poto sie instaluje antyvirusa by ich nei dopuszczał do dusku jak już złapałeś/aś to antyvirus zbędny czeba formata zapuścić. Ja mam Nod32 i nie dopuszcza on żadnych dziabongów a przynajmniej tak mi sie wydaje ;]
Usunałem jej mnostwo wirusów.
Ale usuwales je metoda kropelkowa, czy poprzez osmoze ? :) :P I nie ciesz sie az tak bardzo - Mogles przeciez zaniesc torche swoich :)
A tak na powazniej to moze potrzebujesz wymusic przeinstalowanie calego ndisa - bywaja smiecie ktore ingeruja w niego (podobnie jak niektore co sprytniejssze firewalle)
Pozdrawiam
odpal Avasta ale w trybie tekstowym zanim Shit się włączy.. jest tam taka opcja... często pomaga w usuwaniu wirusów...
Ale najlepiej formata strzelić, wgrać Shita, Antywirusa i zaktualizować od razu baze.....
Zamrożony Tuksie!
A jak przeinstalowac ndis?
Sam sie zastanawiam ..
(od tego zastanawiania sie tak mnie zmrozilo :) :P )
kiedys to jakos robilem na NT2K ...tylko jak to bylo
:)
Ide do lodowki sie ogrzac troche :) w tych ujemnych temperaturach moje szare komorki nie chca dobrze dzialac. JAk wroce to pomysle :)
Pozdrawiam
Hej zbooju :)
Nie wiem cyz to Ci sie na cos przyda, ale suzkajac artykulow n/t "gmerania " w NDISie :) znalazlem storne o kernelu NT . Moze cos Ci to da
http://www.ntkernel.com/w&p.php?id=14
Pozdrawiam
Hej Zmrożony :)
Nie znalazłes jakiegos howto tak przypadkiem?
Czyzby ów wirus zmienil kernel Windowsa :>?