Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
No a dlaczego by mieli nie pamiętać? :) dug.net.pl to wspaniała strona, dzięki artykułom, oraz pomocy na forum naprawdę nauczyłem się bardzo bardzo dużo odnośnie systemu Linux z naciskiem na system debian :)
No przyznaję się, że od dłuższego czasu najczęściej odwiedzaną stroną przez moją osobę jest właśnie dug.net.pl(kilkadziesiąt razy dziennie)
Nie śmiem proponować ale w forum przydało by się coś takiego, że gdy jak ktoś już rozwiąze swój probllem by albo zaznaczył że problem zozwiązany albo żeby napisał cos....
Nie śmiem proponować ale w forum przydało by się coś takiego, że gdy jak ktoś już rozwiąze swój probllem by albo zaznaczył że problem zozwiązany albo żeby napisał cos....
Ależ to już jest rozwiązane - ze strony głównej i ze strony forum są linki do FAQ gdzie można (a nawet trzeba) dopisywać rozwiązania
źle się wyraziłęm chodzi mi oto że jak ja mam jakiś problem i już go rozwiązę żebym mógł "zaznaczyć problem rozwiązany" by inni wiedzieli że problem rozwiązany lub nie.
Nie zebym cos sugerowal :) ale na bratnim forum Slackware, jest taki mechanizm jak "Pomogl xx razy" Jesli pytajacy uwaza ze odpowiedz czyjas zaspokoila jego zadze wiedzy :) moze dodac temu kto udzielil tej rady jeden glos i pod jego nickiem pojawia sie od razu "Pomogl (inc 1) razy". To w sumie dosc mile, choc oczywiscie nie zastapi zwyczajowego "dziekuje " w poscie
Pozdrawiam
Trochę się temat rozmywa, ale muszę tu napisać dużymi literami, że takiego pomocnika jak CZADMAN to ze świecą szukać.
Facet ma łeb jak komputer, jest piekielnie szybki i konkretny. Wielu ludzi zawdzięcza mu to że rozwiązali swoje problemy.
Czadmang pomógł i mi z jackiem
ale ty bodzio też pomocny jesteś :)
duzo osob jest pomocnych: biexi, bodzio, kamikaze, rychu, zlyzwierz, voti[czasami ;) ], prorook, Anonimek(matematyka), Tech i wielle wiele inych osob, jesli kogos pominalem przepraszam jak mi sie przypomni to dopisze
Do wszystkich wyzej wymienionych i ewentualnei nie wymienionych:
wielkie dzieki
Ale rozmyliśm temat :)
a tan na boku moze zrobimy kącik podzieńkowań :)
Ano dobry pomysl :)
Pozdrawiam
Widzę, że o higienę także dbamy. :D
http://www.pis.dug.net.pl/
A w pierwszej chwili myślałem, że to jakaś polityczna strona. :)
Pozatym linkują do duga jeszcze np. ci i ci.
Co by temat sprowadzić na właściwą ścieżkę i starać się nie popadać w samouwielbienie. ;-)
jedna ciekawostka :)
wpiszcie w pl google debian :) a potem pcbsd i spójrzcie na 2 miejsce :)
Byłem sobie dzsiaj w empiku i tam w "easylinux" wydanie na temat Sarge, przy okazji opisu pakietów DEB, jako wyszukiwarka tych pakietów była podana łącznie ze screenem strona http://dug.net.pl/date/szukaj.php. Również na końcu artukułu byyu podane ciekawe linki na temat debiana a jako link z nr 1 był dug.net.pl. Pogratulować :)