Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Serwus,
szukam szukam po pakietach i nie mogę znaleźć właściwego. Chodzi mi o pakiet, który udostępnia menedżer zadań tylko z ikonami
Wprawdzie mam Kubuntu, ale jak ktoś z Was wie jaki to pakiet w Debianie, to proszę o info.
Dzięki za ekspresową pomoc:) Zdradzisz jak to znalazłeś tak szybko? Po apt-file jakoś mi nie wychodziło.
"menadżer zadań tylko z ikonami" → google.pl → https://www.google.pl/search?num=20&hl=pl&c … c.6a3hX5wUTFs → https://abf.rosalinux.ru/tigro/kdeplasma-addons/com … efd9be2c60bfe
+++ kdeplasma-addons-4.8.2/applets/icontasks/plasma-applet-icontasks.desktop 2012-04-16 02:17:04.559206986 +0400
@@ -23,6 +23,7 @@
Name[pl]=Menadżer zadań tylko z ikonami
$ apt-file search plasma-applet-icontasks.desktop plasma-widgets-addons: /usr/share/kde4/services/plasma-applet-icontasks.desktop
Ach czeski błąd zrobiłem, bo szukałem bez cudzysłowu.
I pisałeś pewnie przez „e”, a tam na obrazku jest przez „a”. :P
No dokładnie pisałem przez „e”.
BTW, pozwolę sobie zacytować:
azhag napisał(-a):
"Menadżer" z punktu widzenia języka polskiego jest poprawne, choć zespół tłumaczy Debiana (wiele innych też) za kanoniczną wersję uznaje rzeczywiście "menedżer".
Pewnie stał się poprawny ze względu na to, że dużo ludzi mówiło niepoprawnie ;)
Odnoszę wrażenie, że ArnVaker to grupa ludzi zamknięta w jakimś ciemnym pokoju z setką serwerów o różnej konfiguracji tylko czekająca na problem do rozwiązania ;)
RadekD: przejrzałeś nas. :D
Co ciekawe, głównie ArnVaker odpowiada na pytania, może on stworzył Debiana? :D (i problemy z Debianem, by miał pracę na etat)
Fervi
już wystarczy tego, bo się obrazi i przestanie :)
Strony: 1