Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
witam, potrzebuje jakiś dobry program do tworzenia prezentacji podobnych jak w power point.
Znalazłem Wink 1.5 ale ze strony głównej mozna ściągnać tylko x86, więc sądze zę pod x64 po prostu nie ma.
I najważniejsze aby dało się tę prezentacje odpalić na windowsie :)
libreoffice-impress? JessyInk?
dziękuje, bardzo przyjazny program :)
latex + beamer. Masz pdf'a z dzwiękiem, przejściami i innymi bajerami jeśli tylko czytnik jest wstanie je obsłużyć (acrobat daje radę)
A co myślicie o KOffice??? wydaje się pakiet fajny, ktoś używa????
Jak masz kde to dobry ale dużo ludzi woli coś lżejszego a openoffice/libreoffice ma wszystko czego potrzeba wiec po co szukać dziury w całym?
Mi tam specjalnie na mega lekkości nie zależy, mam wystarczający zapas mocy, ale z LibreOffice ostatnio miałem na Mincie kwiatki, Minio(chyba) na Shoutboxie pisał, że jemu też LO świruje i tak się zastanawiałem, nad alternatywą :P
A ja Wam powiem że już od kilku dni pracuje na Libre i bardzo dobrze się spisuje, polecam!
thomsson napisał(-a):
Mi tam specjalnie na mega lekkości nie zależy, mam wystarczający zapas mocy, ale z LibreOffice ostatnio miałem na Mincie kwiatki, Minio(chyba) na Shoutboxie pisał, że jemu też LO świruje i tak się zastanawiałem, nad alternatywą :P
Kiedy ostatni raz LO mi wariował problemem okazał się nowy serwer x + stare zamknięte stery nvidia + motyw gtk "clear looks" który beznadziejnie na tej kombinacji pracował. Teraz przestał mi świrować.
Masz jeszcze (płatnego) PlanMaker-a : http://www.softmaker.com/english/ofl_en.htm (jest dostępna wersja trial). Często producent robi promocje ze starszą wersją 2008 (można ją czasami za grosze dostać).