Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam,
Uruchamiam sobie na Ubuntu SVN, a raczej chciałem :(. Poradnik z którego korzystam to
http://czytelnia.ubuntu.pl/index.php/2007/04/12/wyk … acy-z-ubuntu/
Niestety po wydaniu komendy
sudo apt-get install libapache2-svn Czytanie list pakietów... Gotowe Budowanie drzewa zależności Odczyt informacji o stanie... Gotowe Sugerowane pakiety: db4.8-util Zostaną zainstalowane następujące NOWE pakiety: libapache2-svn 0 aktualizowanych, 1 nowo instalowanych, 0 usuwanych i 0 nieaktualizowanych. Konieczne pobranie 0B/168kB archiwów. Po tej operacji zostanie dodatkowo użyte 393kB miejsca na dysku. Zaznaczenie poprzednio niezaznaczonego pakietu libapache2-svn. (Odczytywanie bazy danych ... 115446 plików i katalogów obecnie zainstalowanych.) Rozpakowanie libapache2-svn (z .../libapache2-svn_1.6.6dfsg-2ubuntu1.3_amd64.deb) ... Konfigurowanie libapache2-svn (1.6.6dfsg-2ubuntu1.3) ... ERROR: Module dav_svn does not exist! dpkg: błąd przetwarzania libapache2-svn (--configure): podproces zainstalowany skrypt post-installation zwrócił kod błędu 1 Wystąpiły błędy podczas przetwarzania: libapache2-svn E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
I za boga nie wiem co, przeinstalowałem apache2 i nic.
Macie może jakieś pomysły
Ostatnio edytowany przez redelek (2011-11-29 10:49:44)