Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
zainstalowalem sobie gg2 i podczas uruchamiania pluje mi bledami ze nie moze znalesc pluginow do: gg, tlena, jabbera, i czegos tam jeszcze. oto log:
** (process:2019): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin gadu-gadu
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki GUI, nie martw się
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki docklet-dockapp
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki aaway
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki jabber
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki sms
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z konfiguracją wtyczki xosd
** (gg2:2019): WARNING **: Nie można odczytać pliku z kontaktami. Rezygnacja...
Naruszenie ochrony pamięci
tj po zainstalowaniu z paczek a przy kompilowaniu to sam propomuje wywalenie tych rzeczy. co mam zrobic?? :(
szczerze to po co ci gg2 jak dostonala alternatywa jest kadu mozna rozbudowac o moduly no ale niestety nie obsluguje jabbra i tlena do tego sa osobne programy, ale jesli chodzi tylko o gg to kadu rzadzi :)
mialem kadu i mam a rzecz ma sie z nim tak ze znika mi ikona na pasku i sie wiesza