Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 4 5 6 7 8 … 15 ▶
Mam nadzieje że mnie policzyliście jako 3 :) (2 qumpli z roku jest zemna)
Fakt faktów 10zł to żęczywiście free, ja staram się na jednym z serwerów zrobić mirror LIVE-CD dla hackinga jak mi wyjdzie to zrobimy zbiórke na skaner :P
W tej chwili jumanji czeka na potwierdzenia od osób które sie wpisały na liste. Na razie potwierdzilo 12 osób. Jak będzię 30 zacznie się zbiórka, więc do dziela i potwierdzać każdego, nawet jak zamawiacie dla kumpli.
A ja wezme i właduje w ftp Linux+ cały rocznik 2005 bo właśnie mi przysłali, na ten login i hasełko co sie dostało do Hakinów są prawa na upload?
A ja wezme i właduje w ftp Linux+ cały rocznik 2005 bo właśnie mi przysłali, na ten login i hasełko co sie dostało do Hakinów są prawa na upload?
są
jakis postep widac :)
14 osob sie zglosilo, wiec wyglada na to ze ciagle 17 nam brakuje...
o swoje dane sie nie obawiajcie, odemnie nikt ich nie dostanie.
a swoje dane prosze podawac, bo jak mi kasa przyjdzie to w ten sposob bede was identyfikowal, bede mial problem tylko z gosciem ktory mi wpisal albert einstein, no ale to juz jego zmartwienie...
chodzi o to zeby sobie zycie ulatwiac a nie utrudniac... to nie spolecznosc windziarzy w koncu, nie?
pozdr
Bodzio prawa do zapisu są ino do głownego katalogu a do Linux+ już nie, dopóki nie zmienisz tego, ładuje do głównego najwyżej se przeniesiesz w miejsce odpowiednie dla leżenia tych gazetek
Dobra - numer konta poprosze i wpłacam kase jutro z rana.
Bo rozumiem, że nadal jest 10 PLN ?
-- UPDATE --
Czemu wywaliło mi moje osiemdziesiąt pare postów ?
A taka ładną rangę miałem ;]]
-- UPDATE 2 -
I widze, ze w ogole mi siga wywalilo i jakas kaszna byla :/
co jest z jumanji wyałem mu prv 3 dni temu do tej pory nie dostałem jeszcze numeru konta
przeciez wyraznie napisalem ze jak sie zbierze paczka to wysle wszytkim za jednym razem... poza tym do tej pory nie wiadomo ile trzeba wplacac. czytac troche te posty :)
aha OK to ile nam jeszcze osób brakuje ??
jak narazie to jest chyba 15, czyli ciagle o 15 mniej niz sie zadeklarowalo...
ej ldzuie jaja sobie robicie, nie powazni jestescie zapisalisice sie to teraz sie odezwijacie a nie!!
ale macie problem napiszcie kto jeszcze sie nei odezwał, bo w takim tempie to dostaniemy "(lub) czasopisma" na sesje ;p
Ja sięzapisałęm już dawno i wpłacałem kase to ja już nie wiem, czy ja też mam się zgłaszać czty tylko ci nowi. Ale najlepien do tych co sięto tyczy napisać na prywate.
tutaj pole do popisu ma kamikaze, musi troszke skrypt przerobic, ale rozmawialem juz z nim na kadu i sprawa jest w toku, wtedy ja pozaznaczam kto sie odezwal, a kto sobie jaja robil i wyciagniemy odpowiednie wnioski :)
Ok. Skrypt zrobiony, możesz zaznaczać kto potwierdził. Jak nie pamietasz loginu czy hasła daj znać.
Bardzo ładnie :) teraz ruch jumanji
Mały off-top, taki malutki. Ma ktoś z was konto na Polish_tackerze bo tam podobno lerzą hackin9 w jakiejś dużej ilość :) jakby ktoś chciał w zamian za użyczenie konta postaram się nabić troche ratio :)
z tego co sie orientuje, najwieksze zbiory hakinow w sieci mamy obecnie my :) jesli tam jest duzy zbior hakinow to prawdopodobnie wyszlo to od kogos z grona szanownych :)
z tego co ja wyczaiłem tam to już 30 osób zapłaciło ??
a ja ??
wytłumaczcie mi
Pierwsze 30 osób było z pierwszego rzutu... w tym momencie organizowana jest następna 30 osobowa ekipa.
Pozdrawiam
Strony: ◀ 1 … 4 5 6 7 8 … 15 ▶