Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
No to lux. Trzeba bedzie teraz obgadać sprawe dostarczenia tego do kazdego kto zapłacił. Bo chyba toche bedzie wazyć.
srednio to od 27 do ponad 50 mb :) spora cegla jak na pdf :D
Twoje zamówienie:
Wersja PDF Hakin9, numer: 4/2005, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 5/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 3/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 2/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 1/2004, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 2/2003, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
Wersja PDF Hakin9, numer: 1/2003, liczba sztuk: 1, cena: 26.00 PLN
te numery zamowilem, rogos ma kilka wiec sie skompletuje, w sumie kosztowalo to 182zl, reszte trzymam na nastepne numery (zostalo na 4 nastepne) dzwonilem do nich dzisiaj, maja problemy z serwisem, dopioero jutro sie zajma zamowieniem, dam znac jak tylko bede cos wiedzial ;)
pozdrawiam
i dzeikuje za wspolprace! gratuluje zgrania!
nastepna akcja to zlot debianowcow :] co wy na to?? tylko ja na powaznie ;)
tzn... reszte trzymasz na nasze piwo? :>
normalnie sie popłakałem ze śmiechu
to wasza kasa, jak chcecie moge rozeslac spowrotem reszte, ale mysle ze lepiej juz zmontowac za to nastepne numery...
nie no zartuje... kupilem sobie nowa nagrywarke do kompa :D dzieki :)
Jeśli zapłacisz za przelew ze swoich to możesz rozesłać
29 * 2.50 = 72,50
heh bogaty jesteś zamiast rozsyłać tą kaske możesz wykupić jeszcze ze 3 numery dla nas ;)
a o co chodzi z tym logowaniem pod ta lista??
z tego servera bedziemy drzec te hakin9i??
jeszcze nie wiadomo gdzie beda hakiny z wstepnych ustalen wynika ze beda na serwerze duga, bo przez maila niestety to nie przejdzie :)
Potwierdzam, będą u mnie. Biexi przygotowuje odpowiedni FTP do tego celu
no taki mam zamiar :) wykupic 4 nastepne numery (11-7=4)
nie zrozumieliśmy sie chodziło o dodatkowe 3 oprócz tych czterech ;)
Witam, kiedy mozna sie spodziewac dostepu do materialów hackinga ?
Dam znać - wszyscy co zapłacili dostaną namiary na ftp
juz jestem spowrotem! ale za mna wsyzscy tesknili :D
hakin juz wyslany, pozdrawiam, milej lekturki ;)
Ekhm, gdzie wysłany? Na maila? Mam nadzieję, że uwzdględniłeś, że niektórzy mają ograniczenia przypadające na list :P
wyslany na duga, teraz meczcie szefowa, ona jest w posiadaniu wszystkiego, ja swoja prace domowa odrobilem na 6+ :)
No to czekamy na szefowa :)
Oczekiwanie zakończone :) - przeyłam namiary ftp-ka wszystkim zainteresowanym na PM
super pdf'ki sa w najblizszym czasie i moje tam trafia, ale juamji jedna sprawa dlaczego tak chaotycznie zamwailes te numery, tzn 2003/1, 2003/2 i teraz duza przerwa i 2004/1, 2004/2??
PDF-y mam ale... z uwagi na to ze dużo ważą niewygodnie mi się je czyta czym moge zastąpić kpdf aby praca z tymi podręcznikami była bardziej wygodna gdyz w tej chwili bardzo muląco to działa?
może xpdf ?
evince - mi działa bardzo szybko :)
ja uzywam acrobata i dziala swietnie :D
dlaczego tak chaotycznie zamawialem?? rogos sie zaoferowal z numerami ktore posiada, ale jakos ich nie widze jeszcze na serwerze... wiec nie wiem o co chodzi :) powinno byc ich grubo ponad 11 :)