Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
a może ktoś ma psd nowe ? bo na torrentach coś nei ma :]
Witam Wszystkich
Od razu male pytanko - jak mozna spowrotem uzyskac dostep do FTPa (komu i ile trzeba przeslac ?). Kiedys skladalem sie na Hackin9 z niektorymi z Was ale to bylo dawno (i nieprawda :D :P) teraz chetnie dolozylbym sie do nowej prenumeraty.
Pozdrawiam
Serdecznie
Ostatnio edytowany przez Phrozen^Tux (2008-08-05 00:08:36)
Jak już się dokładałeś to nic nie płacisz. Hasło na PW
na e-mail bo PW cosik nie działa
Dziekuje - dostalem inf (na PW) prosze tylko o przypomnienie - adresu serwra ftp (wiem wiem, skleroza nie boli- tyle ze ja pamietam comiesiecznie z 150 -200 adresow, hasel , itp... wiec czasem te starsze sprzed paru lat usuwaja sie w cien).
Pozdrawiam Serdecznie
P.S. moge sie chetnie dorzucic do Wspolnego Dobra- posiadam -z racji pracy- dosc duzo materialow n/t sieci , routignu, itp (moze np ATM czy ADSL z ostatnimi rozwinieciami kogos zainteresuje)
Ostatnio edytowany przez Phrozen^Tux (2008-08-05 23:39:30)
dug@dug.net.pl
Buuu... nie mam uprawnien +w do ./upload/phrozen (to byl o ile pamietam moj katalog w uplodzie) . Czy Ktos moglby to zmienic - mam pare osttnich nowosci (m.in. h9) i az sie pale zeby je tam wrzucic .... :)
Ostatnio edytowany przez Phrozen^Tux (2008-08-06 02:39:59)
Własnie w ./upload/user nikt nie moze zapisywac tylklo w głownym katalogu......
OK , dzieki :)
Zatem leci nowy (aktualny) h9, oraz pare numerow PCWC, Chipa i linuxa
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Phrozen^Tux (2008-08-06 14:06:11)