Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Hejka, mam taki dziwny problem, ze w grbie jak wyskakują systemy nie działa mi klawiatura i odpala się automatycznie pierwszy z listy (na szczęście Debian :-p)
Do tej pory to olewałem, ale chciałem sobie zaktualizować dwa pozostały linuchy na dysku i nie mogę ;-p
Dodam że mam tak po zmianie klawiatury na nową, z USB na PS2.
rafaloo napisał(-a):
z USB na PS2
Nie odwrotnie czasem? Anyway... Poszukaj w biosie ustawień klawiatury usb czy usb legacy support i spróbuj włączyć/wyłączyć.
nie miałem usb teraz jakieś stare to PS :D
ok zobacze i napisze ;-D
EDYTA:
nie otwiera mi się Bios ;-] lampki numlock/caps lock tylko się włączają i zero reakcji.
Ostatnio edytowany przez rafaloo (2011-02-18 18:58:27)
Znaczy w ogóle czy tylko na tej nowej klawiaturze?
Co to za wynalazek?? ja miałem wcześniej logitecha i teraz też mam, ale inny model i wszystko działa może sprawdź czy dobrze podłączone. Jak masz problem z wejściem do biosu to nie jest to kwestia tylko klawiatury USB bo to nie ma znaczenia czy masz klawiaturę PS/2 czy USB to i tak powinno się dać wejść do BIOSU przynajmniej u mnie się dało nawet jak miałem wyłączona obsługę klawiatury USB tylko efekt był taki czy w Menadżerze rozruchu Windows 7 czy Grubie nie było żadnej reakcji na wciskanie klawiszy strzałek.
Ostatnio edytowany przez aen (2011-02-21 15:11:28)
Strony: 1