Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam!
Mam problem z Amarokiem ,i Jukiem problem dotyczy otwierania piosenek z listy odtwarzania generowanych przez te programy, co wydaje mi się dosyć dziwne, nawet poszczególne utwory nie odtwarzają się, odtwarzanie przeskakuje do następnego utworu.
Przy otwieraniu utworów z listy otrzymuje komunikat:
Napotkano zbyt wiele błędów w liście odtwarzania. Odtwarzanie Zatrzymane
Utwór dostarczony z Amarokiem ,i 2 utwory z mojej listy odtwarzają się a reszta (wiele) nie...
Od Juka nie otrzymuje żadnych komunikatów...
Otwieranie Amaroka z konsoli nie wyświetla dotyczących listy odtwarzania.
Pojedyncze dodawanie utworów do listy nic nie daje :(
Inne odtwarzacze działają bez problemu (MPD, DeadBeff, MPlayer).
Wersja Amaroka 2.3.2 lub 2.3.1 (obie nie działają).
Wersja Juka dostarczona z KDE 4.5.2 ;)
Ostatnio edytowany przez SpeedVin (2010-11-04 20:48:01)
Odświeżam (bez pospiechu, używam DeadBeff) ale chce widzieć w czym tkwi problem ;)
Ok już problem rozwiązany, nie wiem dlaczego ale oba odtwarzacze aby odtwarzać muzykę potrzebują pakietu phonon-backend-xine a nie mają go w zależnościach ;(
Ostatnio edytowany przez SpeedVin (2010-11-04 20:47:48)
SpeedVin napisał(-a):
oba odtwarzacze aby odtwarzać muzykę potrzebują pakietu phonon-backend-xine a nie mają go w zależnościach ;(
amidala:/# apt-cache depends amarok |grep phonon-backend-xine |Wymaga: phonon-backend-xine phonon-backend-xine
amidala:/# apt-cache depends juk |grep phonon Wymaga: libphonon4 Wymaga: phonon amidala:/# apt-cache depends phonon |grep xine |Wymaga: phonon-backend-xine phonon-backend-xine Sugeruje: phonon-backend-xine
:)