Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
tzn?
sory :) nie ten temat
ja moge zglosic swoja kandydature na to stanowisko - tyle ze odrazu mowie mistrzem w tym nie jestem wiec nie wymagajcie jakis super wiedzy odemnie :lol:
Moim zdaniem moderator nie musi miec oszałamiającej wiedzy, ma zarządzać postami i tyle. Jak coś podpowie to tym lepiej. Tyle, kto używał wszystkich możliwych środowisk graficznych i wie o nich wszystko? Ciężko znaleźć takiego. Więc każdy kandydat będzie dobry myśle. Slimak powodzenia :)
hmm ale co jest bardzo nie pocieszajace to to ze nie wypowiedzial sie w sprawie mojej kandydatury nikt wiecej :rolleyes:
hmm ale co jest bardzo nie pocieszajace to to ze nie wypowiedzial sie w sprawie mojej kandydatury nikt wiecej :rolleyes:
Ja pierdziele :D gratulacje - tak trzymać :) - pozdrawiam
Jak zauważyliście kolega slimak nie pojwił się na forum od prawie roku - może wyjechał? , no jego sprawa.
Krótko mówiąc jest poszukiwany moderator do środowisk graficznych. Jak ktoś się czuje na siłach to niech zgłosi siebie lub kogoś :)
Ok moge się zgłosić używałem już chyba wszystkich wmów i w niektórych z nich sporo mieszałem :]
Rozumiem, że ja nie jestem widziany mile na tym stanowisku ;D
Dlaczego ??? - to że raz Ci wyciąłem kawałek o niczym nie świadczy.
Oczywiście kawałek wypowiedzi a nie nosa :D
Zwróć uwagę że zlyZwierz dostał moda po tygodniu od mojej ostatniej z nim rozmowy. Po prostu patrzymy z Biexi i już.
dzisaj bylam u Bodzia i zadycdowalismy ze zlyZwierz zostanie na stale moderatorem sieci bo ja niestety jestem strasznie zapracowana :] pozatym potrzeba nam dobrych fachowcow z ktorymi mozna by bylo sie dzielic wiedza i pokonwersowac....
jakbyście nikogo nie znaleźli to ja ewentualnie moge spróbować (ale zaznaczam że nigdy wcześniej nie miałem takiego stanowiska ;) no i ja mam dopiero 6 miesięcy stażu na linuxie ale wciąż się ucze =) Pozdro
Strony: 1