Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
witam
mam problem i zmagam sie z nim od kilku dni... mianowicie nie wiem z jakich powodow wywalil mi sie apache ale do sedna sprawy mam sobie serwerek prywatny do niego zapieta domenke i na nim stala witryna i forum wszystko bylo dobrze do czasu kiedy to apache sie nie wywalil(chociaz nie mozna nazwac tego wywaleniem) problem jest taki jak chce go wystartowac przez putty zdalnie wszystko cacy idzie jak przez webmina to wywala bledy po pierwsze pokazuje ze serwer jest nieuruchomiony po 2 jak go uruchamiam wywala blad:
Uruchomienie Apache'a nie powiodło się : : Starting web server: apache2.
kolejna rzecz jesli chce zapiac subdomene wywala mi blad:
Utworzenie serwera wirtualnego nie powiodło się : The new virtual server was added to /etc/apache2/sites-available/default, but this file is not used by Apache. Check the module configuration and make sure the 'File or directory to add virtual servers to' is correct.
konfiguracja jest 100% dobra sprawdzalem ja 5 razy poza tym zrobilem sobie juz wszystkiego kopie na dysk wszysko wywalalem juz z 10 razy mysql php apache robilem reinstalacje nic nie pomaga blagam poradzcie mi cos!! a dodam ze szukalem rozwiazania w googlach zadnego rezultatu :/
dodam ze apache widnieje w procesach jako aktywny phpmyadmin raz dziala raz nie zalezy jaki ma nastroj porty sa na 100% dobrze ustawione bo wczesniej wszystko dzialo a i jeszcze jedno jak probuje sie polaczyc ze swoim forum podczas gdy apache uruchomie z shella to wyswietla sie biala strona
Ostatnio edytowany przez dominator5 (2010-02-13 17:56:50)