Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam po zainstalowaniu oss 4 w końcu mam dźwięk z wielu źródeł, ale nie mam żadnych dźwięków w skypie;/ żadne z możliwych ustawień nie działa i na starszej wersji skypa i na nowej.
Ostatnio edytowany przez tomekgreen1985 (2009-11-07 22:07:02)
O to i ja się przyłączę :) U mnie sytuacjia przedstawia się za to tak, że dźwięk niby jest ale strasznie go tnie. Zuzycie proca skacze do 100% i nawet rozmowy testowej nie da się przeprowadzi. A testowałem wszystkie wydanie skype z ichniej strony - i gotowe paczki i tarballe na kazdym to samo
Spróbujecie tego skype
http://packages.medibuntu.org/intrepid/skype-static-oss.html
ilin jesteś wielki u mnie działa ;) co prawda podczas instalacji paczki dostałem komunikat że brakuje mu skype-common ale się odpalił i dźwięk jest ładny czysty i nie tnie. Jak buszowałem po googlach w poszukiwaniu "skype oss linux" to jakoś nie znalazłem tego. Większość odnośników prowadziła albo do blogu skype albo innych nieistniejących już lokacji.
U mnie wywala mi błąd o niespełnionych zależnościach, ale udało mi się go uruchomić, działa głos ale jeszcze mikrofon w kamerce został.
Poszukajcie tej zależności co brakuje.
Zresztą na stronce co podałem są tez kompletne zdebianizowane źródełka więc chyba nie ma większego problemu z przepakietowaniem.
Ok mam już ten pakiet nie zwróciłem uwagi że to dla Ubuntu jest i dla Debiana szukałem:D
Ostatnio edytowany przez tomekgreen1985 (2009-11-07 15:51:45)