Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Witam,
chyba zdecyduję się na Internet w Play http://web.playmobile.pl/pl/internet/promocje/dla-studentow/index.html (Play Online 5 GB). Pytanie tylko mam jaki modem wybrać aby nie było problemów z uruchomieniem tego pod Debianem (a jakich się strzec)? Może ktoś z forumowiczów korzysta z takiego rozwiązania, warto? Plus tego jest taki, że nie będę uwiązany z Internetem pod jednym adresem....
dostałem od ery option icon225 i śmiga bez zarzutu, ale nie widzę go w ofercie play
Jako że to mój pierwszy post na tym forum, to może się najpierw przywitam. A więc witam wszystkich :) Obecnie mam modem Huawei E220 HSDPA. Testowałem pod Ubuntu i Debianem, i pod żadnym z nich nie było problemów. Co lepsze, pod windowsem często zrywa połączenie, a pod Linuksem śmiga pięknie bez tego typu niespodzianek.
lessmian napisał(-a):
Obecnie mam modem Huawei E220 HSDPA. Testowałem pod Ubuntu i Debianem, i pod żadnym z nich nie było problemów.
Potwierdzam. Brat uruchamiał i dał radę.
A pytanie takie... Internet w UPC oferta Student (50zł) miesięcznie... Czy jest możliwość podpięcia drugiego kompa i korzystać z neta na dwu jednocześnie?
oficjalnie, zgodnie z umową nie wolno ci tego zrobić. ale w praktyce upc nie utrudnia w żaden sposób dzielenia łącza
Dzięki za odp. Mała poprawka, koszt takiego dostępu do Internetu miesięcznie wynosi nie 50, a 39 zł (umowa na 9 miesięcy).
Przestudiujcie sobie dokładnie mapkę zasięgou Play i umowę ;)
edit
kondzio14 napisał(-a):
(umowa na 9 miesięcy).
Ciekawe kto kogo "wydymał" ;)
Ostatnio edytowany przez morys (2009-10-02 00:44:20)
No wiesz... szczerze powiedziawszy to byłem mile zaskoczony gdy usłyszałem, że jest możliwość obniżenia abonamentu zawierając umowę TYLKO na 9 miesięcy.
Strony: 1