Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 21 ▶
Wątek Zamknięty
Acha, ok to musiało być gdzieś w środku ustalone, nie czytałem 14 stron.
Jupi, właśnie wybiła mi pięćdziesiątka. Mozna prosić o przyłączenie do gangu? ;)
Oczywiście - już jesteś
Info na PW
Ok, wielkie dzieki za przylaczenie.
Pozdro ;)
ja też chce! ja też chce! :D
edit: :) żeby każdy dzień się tak pięknie zaczynał.... ;)
Proszę bardzo :) - jak dla każdego staruszka po 50-tce. Już jesteś. Info na PW jak zwykle.
Me too :)
Me too :)
Ty też kotku ? - dobrze - już jesteś kiciusiu. Info na PW
mógłbym i ja prosić ?
mógłbym i ja prosić ?
Oczywiście, już jesteś - info na PW jak dla każdego gangstera :D
to ja również poproszę o status gangstera ;)
Już jesteś - info jak zwykle na PW :)
no to przydaloby sie wstapic do gangu spiralki :)
Gangsterzy górą :) - obaj jesteście - info jak zwykle na PW
zwykle dzialam sam lecz ta oferta wydaje sie kuszaca i chcial bym przystapic do kregu wtajemniczonych :P
a tak powaznie wiem ze na forum jestem nowy i ogolnie jestem nowy w debianie i linuxie ale
nie jestem nowy ogolnie w pc nie znam sie na programowaniu nie znam sie na tworzeniu serverow nie znam sie na zasadach dzialania sieci za to jestem inteligentny szzybko sie ucze w
umiem uzywac google jestem uparty jak cos nie dzial robie poki nie zacznie dzialac i ogolnie staram sie rozwiazywac problemy nie je stwarzac .jestem kompetentny slowny honorowy .
pozatym fajne sa te spiralki pod avatarem :P j/k
50 postów min aby wstąpić do gangu
Co zyskujesz
- jestes w paczce z fajnymi ludzmi
- masz prawo dodawac do FAQ na stronie dug.net.pl/faq/ logjac sie za pomoca danych z forum wpasne rozwiazania....
- w przyslosci planowana jest rozbudowa serwisu i jeszcze kilka fajnych opcji bedzie ale do tego musze miec kawalek urlopa :]
No to ja chce :)
Czy bycie w paczce z fajnymi ludzmi implikuje fakt że też będę fajny :) ?????
Co zyskujesz
- jestes w paczce z fajnymi ludzmi
- masz prawo dodawac do FAQ na stronie dug.net.pl/faq/ logjac sie za pomoca danych z forum wpasne rozwiazania....
- w przyslosci planowana jest rozbudowa serwisu i jeszcze kilka fajnych opcji bedzie ale do tego musze miec kawalek urlopa :]No to ja chce :)
Czy bycie w paczce z fajnymi ludzmi implikuje fakt że też będę fajny :) ?????
Krótko mówiąc - już jesteś - info na PW
dzięki
To ja też wnosze wniosek o zapisanie mnie do tej paczki :-)
oczywiście załatwione - info na PW jak dla wszystkich
Gangi zgodnie z kodeksem karnym podlegaja pod przestępczość zorganizowaną i za samą przynależnośc grozi do 2 lat wiezienia ( albo do trzech bo nie pamietam czy znowelizowali ). :>
Gangi zgodnie z kodeksem karnym podlegaja pod przestępczość zorganizowaną i za samą przynależnośc grozi do 2 lat wiezienia ( albo do trzech bo nie pamietam czy znowelizowali ). :>
znaczy wnioskujesz aby Cię też zapisać ?? - kryteria spełniasz. Wszystkie ważne stołki już zajęte. Pozostał "czyściciel windows"
Dziękuję :-)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 7 8 9 10 11 … 21 ▶