Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 17 18 19 20 21 ▶
Wątek Zamknięty
Myślę ze jak uzyskasz "normę olimpijskę" problemow nie bedzie.
Brakuje Ci 49.
P.S.Chyba że Bodzio zdecyduje inaczej.
ej,bez jaj.Tak sobie patrzyłam na pierwsze posty w themie i wyglada na to że wystarczy krzyknąć z tłumu'Ja chcę!ja!Weź mnie!" i juz sie jest w gangu...sa przywileje.A obowiazki jakies są?Wspolpraca miedzy jego czlonkami,zobowiązania czy cóś?To jak,załape sie kiedyś?;-)
//edit
Teoretycznie mam wtyki,bo Bodzio jest moim dziadziem:P to tak jak z dziećmi polityków.
wiec wiecie,przywilej już mam:D
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-07-13 22:02:07)
Ja miałem z 700-800 postów (jakoś tak) i dopiero wtedy dołączyłem do Gangu. :)
Yhy,wiec tedy droga:)
Dzieki,pojelam w koncu bo doczytac tego sie nie moglam.
ps.widzisz dziadzia?kontakty juz dzisiaj nic nie daja;-)
Przedemna wiec jeszcze jakies 787 postow:D
Nadchodze!
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-07-13 22:12:40)
plecy to dobra rzecz ;D
czadman napisał(-a):
Ja miałem z 700-800 postów (jakoś tak) i dopiero wtedy dołączyłem do Gangu. :)
To były jednocześnie chrzciny i odbiór dowodu osobistego.
ludzei przestańcie z ta ilościa postów nei ma czegoś takiego każdy ma 0 :]
I ja chciałbym do Gangu Szanownych Debianowców dołączyć:)
Jak wrócę z urlopu
Dzień dobry, chciałbym przystąpić do Gangu (W końcu już prawie roczek z Wami jestem). Gdzie złożyć podanie ? :-)
EDIT: Jak ten czas leci :-(
Ostatnio edytowany przez urug (2009-03-03 16:28:54)
Dobra, ja złożę podanie w maju :]
Trin: nie badz glupia nie rob tego, ja nie zrobilem i zobacz jak skonczylem :)
A ja myślałam że Ty już tak miałeś od dziecka :P
Wiekszą zwyrolką już nie będę. Chyba.
No bo mam, dlatego sie nie zapisuje bo moze zniknac to magiczne cos ;]
Jakaś dziwna przynależność z tym gangiem.
Dobra, opowiem - to było tak:
Dawno, dawno temu, za górami.... na innym portalu -> linux.com.pl/forum była moda aby zakładać gangi - takie grupy wzajemnej adoracji dla poszczególnych dystrybucji linuxa. No i założyłem, nazywało się Debian Users Gang.
Na początku razem z Biexi szefowaliśmy temu, potem nadarzyła się okazja uniezależnienia się i założenia własnego forum. W sumie pewnie by do tego nie doszło, ale na tamtym poratalu właściciele totalnie olewali użytkowników, często padała baza i po pewnym takim padzie, gdzie wyparowało półtora roku wiedzy nastąpiła ta wiekopomna chwila. Biexi dała domenę, ja dałem sprzęt i łącze.
Z przyzwyczajenia, po pewnym stażu użytkownicy zapisywali się do Gangu. Dawało to niejakie korzyści. Można było mieć dostęp do bazy wiedzy DUG'a -> FTP, pdf-y Techa, oraz samodzielnie dopisywać swoje rozwiązania do FAQ.
Potem był słynny włam na stronę. Turków zabili talibowie, a my przeszliśmy z phpBB na punBB.
I teraz najciekawsze - wysiadła kompatybilność FAQ z forum. Trzeba by napisać nowy skrypt, ale to trwa...... i trwa :)
Kompatybilność pozostała tylko dla starych użytkowników, którzy zarejestrowali się na phpBB. Ręczne dopisanie do bazy nic nie daje.
Konkludując - została nostalgia :)
Ps. kiedy kolejna rocznica ? (kwiecień ??)
Wydało sie. Bodzio jest bossem. Już emerytowanym- ale jest.
Dziadku, nie sądzisz że Ojciec Chrzestny bardziej do Ciebie pasuje w tym wypadku?
Tak dokladnie Kwiecien 2004 roku byla zarejestrowana domena dug'a :] Hehehe ile czasu juzminelo :]
Co do faq to mysle je przepisac ale to dopiero po obronie :] + klka fajnych pomyslow mam ale to Ciii narazie :P
Pasowalo by grafike na strone duga jaks ladna zrobic ale to juz musze znalesc jakiegos ochotnika bo ja rysowac nie potrafie:P
urug napisał(-a):
Czuje się olany :-(
Ani wypi*rdalaj, ani jesteś przyjęty :/
masz info na PW - ucz się szczekać :P
Publicznie takie wyznania :P
Za radą bercika chciałbym się starać o członkostwo DUGa :)
Ile kopii podań i fotek wysłać i do kogo xD
wystarczy jeden czteropak na adres Bodzia :]
rychu: Tylko jeden? Coś tanio ;)
Ja bym policzyła więcej.Drobna sugestia bo a nóż się jakieś chrzciny nowego członka gangu natrafią- z czegoś trzeba pić :)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 17 18 19 20 21 ▶