Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Chcę usunąc wiadomość i:
Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś się dostać do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje to upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawiona w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.
Nie wiem do kogo pisać więc napisałem tutaj :)
Aha i czy dałoby się zrobic mądry guzik "usuń wszystkie wiadomości"? Bo pojedynczo nie wygodnie jest ;/ pozdro
giegiel napisał(-a):
Chcę usunąc wiadomość i:
Kod:
Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś się dostać do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje to upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawiona w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.Nie wiem do kogo pisać więc napisałem tutaj :)
A wchodzisz z forum.dug.net.pl?
giegiel napisał(-a):
Aha i czy dałoby się zrobic mądry guzik "usuń wszystkie wiadomości"? Bo pojedynczo nie wygodnie jest ;/ pozdro
Kliknij w stopce „Skasuj wiadomości”, zaznacz które chcesz usunąć i Usuń.
O działa ;D ja wchodziłem od zawsze przez http://www.dug.net.pl/forum :) muszę sobie zakładki uaktualnić. A tego skasuj wiadomości nie widziałem ;) pozdro
wczoraj dostałem masę zaległych powiadomień, ktoś chyba kopnął serwer poczty tam gdzie należało :)
Ja dostałem maile z ostatnich 6 miesięcy:))
ja też, ale to nie ja kopałem :)
Ja jyuż dawno te wiadomości za stare PW dostawałem ;) macie opóźnienie chłopaki heheh