Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam do sprzedania:
Używany monitor CRT 21cali DELL P1130 wyprodukowany w lutym 2003 kolor czarny
http://support.dell.com/support/edocs/monitors/p1130/po/ug/specs.htm
Monitor sprawny, działający. Kupiony jako używany w sklepie tanipc koło 2,5 roku temu. Sprzedaję bo kupiłem LCD.
cena monitora 250PLN
Książki:
Debian GNU/Linux3,1 + płyty;
100 sposobów na linux;
Slackware linux - Radosław Sokół bez płyt bo zaginęły.
Zdjęcie książek:
cena książek 50PLN
Ze względu na ciężar tylko odbiór w Poznaniu lub okolicach, mogę dowieźć do 20 km.
Na życzenie mogę wysłać zdjęcia monitora.
kontakt przez dziadu dziadu 7337762 i tel 604 427 842
Możemy się potargować
Ostatnio edytowany przez pokrak (2009-07-05 13:33:06)
taa 6 letni monitor della za 250 zeta ..... jakby to jakas yiliama jescze byla to moze jeszcze. wez sie nei wyglupiaj na alegro mozna kupic 2-3 letnie albo lezaki magazynowe za 200 zeta wiec nikt ci nie kupi 6 letniego della za 250 zeta
he lepiej powiedz, że chcesz tego sprzęta za 150 ;) spokojnie dałbym tyle, ale poznań daleko. a dobra banieczka nie jest zła, chocaż trochę niskie VF
rezerwacja dla rycha, juro poznam koszty wysyłki do Gdańska
książki bym wciągnął, więc jak jesteś zainteresowany pisz na pw...interesuje mnie wysyłka do szczecina.
akurat tego modelu bym nie chcial i mi roznicy te 100 zeta nie robi . a akurat potrze uje crt z tym ze nowy a nie uzywaniec bo taki sam mam :(
ksiązki do rafaloo
monitor ze względu na koszty wysyłki na allegro