Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Uwazam, ze zbobywanie punktow za posty nie jest dobrym pomyslem. Moge sie zalozyc, ze za jakis czas zacznie sie wyscig na punkty :( (bo ktos ma wiecej a ja mniej ) lub inne takie (a on ma juz 200 za posty dotyczace humoru a ja 50 za posty dotyczace systemu).
Chyba rozumiecie o co chodzi.
wiem, była taka dyskusja na forum linux.com i niestety zostawili tak jak u nas bo nie ma innej możliwości.
Była propozycja aby punkty przyznawać za podziękowania od userów, ale sam się spotkałem z tym że jeden napisze - Bodzio jesteś wielki, a drugiemu to wali.
Krótko mówiąc, niech sobie synki nabijają posty na forum ogólnym itp a Ty i ja wiemy o sobie ciut więcej. Mnie tam nie przeszkadza że będę miał tylko 1 spiralkę - jak ten z 5-cioma i tak przyjdzie po poradę.
Na linux.com ja jestem genialny pingwin a Biexi tylko mądry, ja mam ponad 800 postów (wszystkie tematyczne) a Biexi tylko 234 - ale wiem że jej do pięt nie dorastam.
Pozdrawiam :)
Nie moim zdaniem te rangi to raczej w formie zabwy i mysle ze jestesmy na tyle powaznymi ludzmi ze nie bedziemy sie wysigowac ktoweicej bedzie mial... jak juz bodzio wspomnial to nie odzwerciedla wedzy ktora sie posiada.. jedna jeszcze zecza ktra pewnie zrobie to pozmieniam nazwy rang:]
popieram przedmowczynie :) jestesmy powazni i nie bedziemy pisac tylko po to aby miec range inna a jesli sie tak zdarzy to moderatorzy lub admini sie tym zajma :]