Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Udało mi się jakimś cudem skonfigurować tą bramkę że sieć już mam bezprzewodowo .
Zmieniłam tylko w opcjach bramki Wireless SSID Broadcast z Disable na Enable i na razie internet mam . Nie wiem jednak czy tak ma być czy nie ze względów bezpieczeństwa. / neostrada/ bo teraz mam sieć nie ukrytą.
Chcę teraz skonfigurować voip. Zrobiłam co wiedziałam ale telefon jest głuchy i obie diody line migają cały czas.
Line 1 jest na tlenofon ustawiona i mam tam numer darmowy ale jak na niego dzwonię to jest jako zajęty a line 2 ustawiłam na sip.voipmax.pl. / tam nie mam numeru / .
Wcześniej odblokowałam dostęp do wszystkich opcji na bramce wg tego sposobu http://openlinksys.info/forum/viewthread.php?forum_ … 5#post_23245.
Jak ktoś może pomóc to proszę :) Ponadto spróbuję coś się dowiedzieć na forum linksysowym :)
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez figa (2008-11-16 21:02:09)