Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

Jak w temacie, płyta najprawdopodobniej działa, działała jak przestałem jej używać. Proc jest sprawny na bank.
Może ktoś potrzebuje?
Pozdrawiam.

1NF:rM@7iON1SP0vvErr

jeśli działa to ja bym wziął :)

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

Jak ją wymontowywałem to działała, więc jak chcesz te rzeczy to załatwione.

spoko na jabberze zgadamy się co do odbioru i oblania transakcji :P

Członek DUG
 Członek DUG

ja mam nadal k7s5a na stacjonarnym kompie. wbrew powszechnym złym opiniom nie miałem z nią nigdy problemów. taka płytka z takim prockiem nadaje się w zasadzie do wszytskiego oprócz gierek (choć panuje obecnie wśród młodzieży pogląd, że bez 2 gb ramu to nie da się skype'a odpalić, o ofisie nie wspominając).
Ostatnio edytowany przez parrotlarch (2008-10-09 17:20:10)

Członek DUG
 Członek DUG

parrotlarch napisał(-a):
ja mam nadal k7s5a na stacjonarnym kompie. wbrew powszechnym złym opiniom nie miałem z nią nigdy problemów. taka płytka z takim prockiem nadaje się w zasadzie do wszytskiego oprócz gierek (choć panuje obecnie wśród młodzieży pogląd, że bez 2 gb ramu to nie da się skype'a odpalić, o ofisie nie wspominając).
Bo ta młodzież viśtę używa ;P

Członek DUG
 Członek DUG

ale pochwaliłem! posypała mi się płyta główna! chwilowo nie mam stacjonarnego kompa. powiedz takiej bladzi komplement to jej woda sodowa do głowy uderzy!

też kiedyś miałem tą płytę.. durona 1200 i naprawdę radził sobie świetnie.. wtedy tak bardzo ludzie (przede wszystkim w sklepach) narzekali na te "wadliwe" płyty ECS.. gówno prawda.. imho były i są bdb :)

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

No pracowała mi na bramce ze dwa lata bez przerwy. :)

Członek DUG
 Członek DUG

ja mialem k7s5a z nie oficjalnym biosem przez 7 lat i bezawaryjnie z podkreconym athclonem z 17 na 2.0 az zasilacz bubu zrobil i ja spalil jak dla mnie jeden z najlepszych modeli ( starszych plyt of course) pod athlony 
ecs robi denne plyty ale k7s5a jesli chodzi o bezawaryjnosc byla swietna

Bicycle repairman
 Bicycle repairman

Tak na wszelki wypadek piszę, że to też już nieaktualne. :)

Imperator
 Imperator

miałem ta płyte z klocakiem duron 1.2 
chodziła całkiem dobrze dopóki nie dosunąłem wymiennego dysku jak komp był uruchomiony.
Strony: 1