Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Zna ktoś dobry konwerter audio, koniecznie w formie graficznej albo pseudograficznej, który przekonwertowałby mi pliki mpc do mp3 i nie tylko? Znalazłem tekstowy mppdec, jednak on raz konwertuje a raz wywala, że plik nie jest plikiem mpc.
Z graficznych to moze soundkonverter ale nie wiem czy mpc obsługuje.
Jeśli mplayer to odtwarza to połączenie mplayera i lame załatwi sprawę. (tekstowo)
Treadstone napisał(-a):
Znalazłem tekstowy mppdec, jednak on raz konwertuje a raz wywala, że plik nie jest plikiem mpc.
U mnie działa zawsze. Pokaż file rzekomo-nie-mpc.mpc.
azhag napisał(-a):
Treadstone napisał(-a):
Znalazłem tekstowy mppdec, jednak on raz konwertuje a raz wywala, że plik nie jest plikiem mpc.
U mnie działa zawsze. Pokaż file rzekomo-nie-mpc.mpc.
01. Czerwony jak cegĹa.mpc: data
Pewnie nie jest to czysty mpc, dlatego fajnie jakby program wykrył format i po prostu przekonwertował tak żebym se mógł na empetrójke wrzucić. Zaraz sprawdze normalize i oggconvert
EDIT:
oggconvert nie konwertuje niestety, normalize jeszcze nie sprawdziłem. Połączenie mplayera raczej nie wchodzi w gre, bo nie odtwarza też tego (i innych plików}. Mpd i chyba totem odtwarzaja jednak piosenki poprawnie
Ostatnio edytowany przez Treadstone (2008-10-04 21:27:39)