Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witajcie
Wiem, że są przeglądarki www uruchamiane z pena. Ale czy można w nich zapisywać ulubione i hasla? A czy są jakieś komunikatory np. gg czy tlen uruchamiane z pena bez potrzeby instalowania?
Szukam wersji zarówno na wina i lina.
Pozdrawiam
tripoli
Wpisz w googlu portable.
n awindowsa jest tego co niemiara nawet takie rzeczy jak msofice, micromedia flash player 8, adobe photoshop'y i wiele więcej ale ja akurat tylko z tych korzystam. Zresztą chyba wszystko da sie na portable przerobić.
Wpisz w google intersujący Cię program/programy portable. Bardzo fajnie się korzysta np z: openoffice'a czy thunderbirda.
a najlepiej mieć na pendrivie własny system :)
ostatnio sobie walnąłem grml-medium na pena, szkoda tylko, że mój półszatan nie bootuje z USB :)
Jezeli masz linuxa i dobry grub to mozesz nagrac grml na pena (tak jak pisal azhag) i dopisac go do gruba, dodac wpis tymczasowy do gruba, na czas pena.
A programy na winde/wine... w google portable i masz. Te portable dzialaja lepiej na wine niż te instalacyjne.
Mafioss napisał(-a):
Jezeli masz linuxa i dobry grub to mozesz nagrac grml na pena (tak jak pisal azhag) i dopisac go do gruba
Ale po co? Skoro można (no chyba, że ma się coś jak mój półszatan ;]) zbootować system z USB. Dokładnie tak jak Live na CD.