Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Trin napisał(-a):
Ale ten pawian był fajny
Och, pawiany są fajne ;)
azhag napisał(-a):
Trin napisał(-a):
Ale ten pawian był fajny
Och, pawiany są fajne ;)
no ba, wiedziałam że się wypowiesz na ten temat ;) Ale tamten był jakiś nie halo, aspołeczny.
Trin napisał(-a):
no ba, wiedziałam że się wypowiesz na ten temat ;) Ale tamten był jakiś nie halo, aspołeczny.
Informatyk?? ;>
Szczerze, to nie wiem czy to wron, czy kawek :P
pink: ciekawe. Sklejka czy kadr oryginalny?
kadr orginalny plus pare efektow specjalnych ta ramka w okolo mi sie nie podoba ale filtr jest fajny.
Ostatnio edytowany przez pink (2010-11-23 14:00:33)
czadman napisał(-a):
Kawka. Czasem bywają mało sympatyczne. :)
dzięki wielkie :)
Bodzio napisał(-a):
Ojj Dziękuję cieplutko ;) Wybacz tak późną reakcję ale studia mnie wpieprzają ;) :*
Trin napisał(-a):
Ojj Dziękuję cieplutko ;) Wybacz tak późną reakcję ale studia mnie wpieprzają ;) :*
No więc, to właśnie dlatego :) - obyś dużo sił miała. Pamiętaj to tylko pierwszy rok, potem będzie miodzio :)
Pamiętam. Chyba to mnie trzyma w pionie.
@Yampress - Heliosik?? ;>
tja. choć nie przy naturalnym świetle zdjęcie robione :|
z Morskich Opowieci
Trin napisał(-a):
O, podoba mi się. :)
papryka czy morskie ? - bo mnie jedno i drugie. I mam na oba chrapkę :)
Papryczek też do wszamania ;] ale osobiście wole te spicy :P
py.sy. dzięki
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2010-12-03 19:13:23)
Morskich Opowieści ciąg dalszy
Jak już zlinczujecie... to ja tak słówko: czasami za obrazem chowa się historia, którą zna jedynie twórca ujęcia zna. Staram się powoli lecz dyskretnie odsłonić dalszy ciąg, może nie umiejętnie. Uczę się...
Pozdrawiajki wszystkim
Niesamowite ujęcie :-) Ale czy przypadkiem fotograf nie został ochlapany wodą przez obiekt fotografowany ? :-)
Bodzio napisał(-a):
Trin napisał(-a):
O, podoba mi się. :)
papryka czy morskie ? - bo mnie jedno i drugie. I mam na oba chrapkę :)
Morskie. Mam już dość zimy, pojechałabym gdzieś. Myślę żeby w wakacje wyjechać poza granice PL. Taki pretekst żeby zobaczyć jak się żyje, mieszka i ew. za kilka lat spróbować wyjechać na stałe. Taki wiek, że już trochę ciągnie człowieka w świat.
Piotr3ks Przy tak "ekstremalnych" ujęciach różne przygody się zdarzają. Jednak przy tym konkretnym wyszedłem cało i sucho ;]
Trin weź mnie ze sobą. Proponuję syberię lub inne jakże odludne miejsce.
Paciocha napisał(-a):
Trin weź mnie ze sobą. Proponuję syberię lub inne jakże odludne miejsce.
Tam chyba nie ma neta i jest zimno, nawet lasu porządnego nie ma :P Myślałam o UK, Irlandii, Nowym Yorku, Nowej Zelandii czy czymś takim. Za młodu będę kobietą sukcesu a na starość osiądę w drewnianym domku i będę robiła na drutach.
Samotność tylko kiedy jest źle, tak to muszę żyć wśród ludzi bo zwariuję.
Ostatnio edytowany przez Trin (2010-12-04 18:27:29)