Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Piękne zielone paznokcie :PPP
Gdzieś ją widziałem, tylko nie wiem gdzie.
1 - brak kontry, ale to akurat bez dodatkowego zrodla swiatla w formie blysku czy refleksyjnego, czy tez dyfuzora na glowne zrodlo to nie ma sie co czepiac, sam tez czesem walne taki przepal :)
2 - za zimne -> zmniejsz temperature WB
3 - troche ciemno i widze brka konsekwencji w kadrze, mianowicie jest labo za cisno, albo za szeroko. Gdyby skadrowac tak jak 4 byloby super. Albo mozna bylo szerzej - cala glowa bez obciecia plus futrzak :)
4 - niekorzystny profil dla modelki, zobacz ze pozostaly powieki z prawego oka co powoduje ze twarz na wysokosci oczu zaczyna byc "wklesla" optycznie, sugerowalbym robic jej albo profile 90st, albo mniejsze badz rowne ~60st.
5 - znow problem z balansem bieli - zimno jak cholera :). Osobiscie raczej skadrowalbym na twarz plus dlonie, w postprocesingu wyeksponowalbym wlasnie paznokcie (chyba ze poobgryzane :P ), czerwien liscia dla kontrastu i podkreslil oczy przez ich lekkie rozjasnienie. Oczy ma ciemne i jest ubrana na ciemno i ma ciemna kolor wlasow, MSZ tutaj to blad gdyz oczy "gubią się".
Ogolnie pozytywnie :)
fotki są dopiero po wstępnej obróbce, tak wiem że część za zimna, a co do 4 to tak jakoś wyszło, następnym razem będzie ciut większa GO. Fotki starałem się robić niepozowane, ot tak laziliśmy po parku i jak utrafiłem moment lub coś mi wpadło do głowy to szła seryjka ;].
MSZ = ??
Kolorki jeszcze poprawię na części fot. Dziękować za uwagi.
Hm, estetka. Na powiece widać staranną kreskę zrobioną eyelinerem. Wie co dobre ;-)
No rozumię tylko na przyszlosc takie jak 4 to niewypal na publikacje :)
MSZ - moim skromnym zdaniem
Wciaz podtrzymuje zdanie ze ogolny efekt jest fajny.
powiększone sie nei otwierają
poprawione - literówka w linku
qluk napisał(-a):
No rozumię
rozumiem.*
nmsp.
przypominam o mojej bytności... tak tak oglądam wasze prace, a że są mądrzejsi ode mnie to się nie wypowiadam :P
"Strażnik"
gdzie to wyglada znajomo???
na wygnaniu
mnie też to za bardzo pocztówkowo zajeżdża
Ostatnio edytowany przez Paciocha (2010-10-29 20:11:59)
Paciocha, przypomnij mi nazwę tej ulicy w Łodzi... wodna? czy jak? W którym to rejonie jest? Przejdę się.
Trin ubij mnie ale nie powiem ci, ja zawsze do nich na czuja. Mniej więcej idąc piotrkowską na północ w 1/3 długości dawaj w prawo, kilka przecznic i znajdziesz. Ostatni raz tam byłem huh z 15 lat temu, pamięć zaciera ślady. Poza tym środek mnie bardziej interesował niż trasa dojazdu. Jak znajdziesz dawaj cynk namiary wszystko co uda ci się upolować, byle tam trafić bo chcę tam jeszcze kiedyś zajść. Postaraj się jeszcze o jakiego "przewodnika" bo opowieści też dobre.
Idąc Piotrkowską na pólnoc czołowo masz pomnik Kościuszki - Plac Wolności w kształcie koła, rondo. Za nim Piotrkowska dalej zwie się Nowomiejską.
i co to jest to co mam tam niby znaleźć?
a bo ja ci wiem, idź, skręć w prawo, połaź chwile może się nadziejesz. jak mówią koniec języka za przewodnika :P
Trin napisał(-a):
Idąc Piotrkowską na pólnoc czołowo masz pomnik Kościuszki - Plac Wolności w kształcie koła, rondo. Za nim Piotrkowska dalej zwie się Nowomiejską.
i co to jest to co mam tam niby znaleźć?
Trin, Paciocha, czego wy szukacie ?
A co to za plama w lewym górnym narożniku?
srak naptakał pewnie na słoik :]
qluk napisał(-a):
A co to za plama w lewym górnym narożniku?
Gość kichał jak mu zdjęcie robiłem :D
ba10 napisał(-a):
Trin napisał(-a):
i co to jest to co mam tam niby znaleźć?Trin, Paciocha, czego wy szukacie ?
Nie mam pojęcia :) Ale znajdę.
Na zdjęciu matiego jest to co Trin i Paciocha szukają :)