Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
wg zasady: łam wszystkie zasady"
kolumb tez kiedyś pierwszy postawił jajko :) a potem znaleźli się Ci którzy to powtarzali .....
(:-)
albo lepiej brzmi : "twórz własne trendy,zasady" ktoś musi być pierwszy
Ostatnio edytowany przez Yampress (2010-03-31 10:39:48)
Śliczna wiewiórka ;) ja czekam na swoją pierwszą, może kiedyś..
Byliśmy dzisiaj u szwagierki. Wziąłem sprzęt ze sobą, bo to "prawie" na wsi i sobie pomyślałem że jakieś robale będą. Hmmm, tak strasznie wiało, że można było zapomnieć o jakimkolwiek zwierzu.
Zapomnieć ?? -nieeee :) - w domu znalazłem. Spał gnida jeden i jak wszedłem do pokoju to mi pokazał :)
Ja też dzisiaj wyszedłem do ogródka:
Emu:
Jaszczur:
Kazuar:
Kotik:
Kózki dwie:
i koziołek:
Krokodylek:
Kucyk-dzidziuś:
Miś:
Motyl:
Pająk:
Paw:
Rybka:
Ptaszki:
Surykatka:
Waran:
Wąż:
Żyrafa:
@ippo76 .. troche to za duze dałeś :P
..i jedno ode mnie
krokodyle, warany i inne niedźwiedzie to rozumiem, ale żeby kozę w ogródku trzymać? wstydziłbyś się
@ rumi Te foty teraz ważą poniżej 1 MB, a na wejściu - ok. 4 MB
@ rychu Koza daje rady, jak się żona gniewa :P
BTW - zwróćcie uwagę na źrenic czarnej kozy - ani chybi to fragment kodu w bashu :)
Ostatnio edytowany przez ippo76 (2010-04-05 08:46:06)
jeden komentarz do zdjęcia Rumiego: Człowiek orkiestra
Trin napisał(-a):
jeden komentarz do zdjęcia Rumiego: Człowiek orkiestra
dobre :)
ten mały kucuk zajefajny :) /kurde przecież mam powyżej 1 mln postów i mogę sobie zaklnąć -> o przywileju zapomniałem :D /
Yampress napisał(-a):
ten mały kucuk zajefajny :) /kurde przecież mam powyżej 1 mln postów i mogę sobie zaklnąć -> o przywileju zapomniałem :D /
Przykro mi - 622 = nie możesz :P
Mój kłet. Wiem że jakieś łopatki i deski są w kadrze ale to zdjęcie prosto z aparatu :)
http://kuba_ce.webpark.pl/kot.JPG
Ostatnio edytowany przez giegiel (2010-04-05 23:48:53)
Bodzio napisał(-a):
Yampress napisał(-a):
Przykro mi - 622 = nie możesz :P
bydzie wojna :P
wkładam już kapiszony do korkowca :D
Ostatnio edytowany przez Yampress (2010-04-06 10:19:15)
Paciocha podoba sie 1 (a nie jakieś motory w pięćdziesięciu odsłonach ;) :P ) .. ale widze kredek dalej nie dosłali ;)
Rumi napisał(-a):
Paciocha podoba sie 1 (a nie jakieś motory w pięćdziesięciu odsłonach ;) :P ) .. ale widze kredek dalej nie dosłali ;)
Kuba ma po prostu brodę :)
Ad rem - podoba się, zwłaszcza 1. - robione czymś szerokim ? bo widać zakrzywienie horyzontu
eee tam kitem robione ....
Kupimy mu kredki na baterie (taki nasz szkolny żart..)
Pojechaliśmy dzisiaj z Rumim na robale. No bo pogoda w miarę była. Wprawdzie dmuchało trochę, ale co to dla wariatów :)
Popstrykaliśmy trochę, wracamy.... w Szymbarku przed Gorlicami - łapanka :)
Została mi taka pamiątka
a, że to było pierwsze dmuchanko w życiu to postanowiłem się spić. Nie będzie więcej fot dzisiaj :D
Bodzio napisał(-a):
....
a, że to było pierwsze dmuchanko w życiu to postanowiłem się spić. Nie będzie więcej fot dzisiaj :D
Brawo Bodzio, straciłeś dziewictwo! Następne dmuchanko będzie już przyjemniejsze :)
jako że Bodzio wspomniał ze my byli na robaczkach .. których nie było :P to ja pokaże com ustrzelił
1
2
3
4
5
6
7
To ja tylko jednego robala i spać ide...
kupimy kredki na silniczek i baterie :)