Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
witkacy
mam pewien problem z gaupolem
otóż chciałem sobie przekonwertować fps napisów do filmu tak jak to kiedyś robiłem z 24 na 25 fps, a tu po włączeniu gaupola wywala mi takie bubu:
Traceback File: usr/lib/python2.5/site-packages/gaupol/util.py Line: 48 In: wrapper return function(*args, **kwargs) File: usr/lib/python2.5/site-packages/gaupol/gtk/renderers/multiline.py Line: 116 In: _on_notify_text lines[i] += " <small><sup>%d</sup></small>" % lengths[i] IndexError: list index out of range Platform System: Linux Desktop environment: KDE Versions Gaupol: 0.12.3 Python: 2.5.1 GTK: 2.12.1 PyGTK: 2.12.0 PyEnchant: 1.3.1 Universal Encoding Detector: 1.0
kiedyś tego nie miałem
dodam, że komunikat ten mi wywala zaraz po włączeniu programu, i mam tam 2 opcje - zamknij i zakończ,
pierwsza zamyka tylko komunikat o błędzie, a druga zamyka cały program
gdy nie zamknę programu tylko dalej w nim jestem i niby przekonwertuję fpsy napisów to wywala mi dokładnie ten sam błąd
spotkaliście się z czymś podobnym?
wujek google nic mi nie pomógł, prócz tego, że taki bug został zgłoszony
pozdrowienia
miłosz