Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A ja tam na koncercie byłem jeszcze w starej siedzibie :) i piwko piłem :) (bezalkoholowe) i było świetnie.
A ja tam na koncercie byłem jeszcze w starej siedzibie :) i piwko piłem :) (bezalkoholowe) i było świetnie.
oooj
ja takoż tam byłem :)
ładnych parę lat temu z Kliniką bodajże
eeech... stare dobre czasy ;)
a poza tym to fajnie, że skłotersi robią takie akcje, choć do mas raczej nie trafią ;)
pamiętam, że jak byłem we francji, to na skłocie w Dijon też używali na codzień linuksa, mieli nawet salkę komputerową i robili install akcje, ale w sumie dla większości to była raczej okazja do spotkania znajomych i napicia się piwka, niż propagowanie wolnego oprogramowania
ale tak czy inaczej - zacna akcja
pozdrowienia
miłosz
Ja tam bylem z nieistniejącą już Street's War z Tarnowskich Gór.
Stara siedziba była na tyłach instytutu onkologii. A nowa jest na prostopadłej i nieco większej do Sienkiewicza ulicy Śliwki.
Jak widać nawet skłotersi i inne alternatywne grupy wychodzą naprzeciw wolnemu oprogramowaniu :)
No tak zacna inicjatywa, również popieram, może się tam i pojawie choć przy mojej pracy to mało prawdopodobne.
Chyba się przejdę :) ktoś się jeszcze pisze.?
ja nie jestem pewien, na 50% będę.
i po installl - instalka debiana sie udala - pare fotek:
http://www.krzyk.gliwice.com/index.php?act=Gallery§ion=2
(3 ostatnie)
a mnie życie zmogło i się nie mogłem pojawić ;|