Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A czemu miałoby tak być? Forum działa już trochę czasu bez większych problemów.
a co Ty, nie widzisz że wepster pisze spod shita? W młodym wieku radość picia przesłania skutki
o co dokładnie chodziło wapsterowi?? forum działa bez zastrzezen, ale mysle ze to tylko zarty :-) pzdr
Tego nawet nie trzeba komentować - szkoda klawiszy
Mam wrażenie, że ktoś pożyczył konto wapstera :P. Ten drugi temat który założył też nie jest zbyt normalny ;D.
no i zły dział :P
Mam wrażenie, że ktoś pożyczył konto wapstera :P. Ten drugi temat który założył też nie jest zbyt normalny ;D.
Też mi się tak wydaje.
łuuuuu wepster <=> winster
cholera jasna chcialem wszystkich przeprosic za to co sie dzieje ale ktos mi uzywa konta... juz ktorys raz haslo zmieniam i widze ze sie ktos loguje .... sam bym w zyciu czegos takiego nie napisal ....
cholera jasna chcialem wszystkich przeprosic za to co sie dzieje ale ktos mi uzywa konta... juz ktorys raz haslo zmieniam i widze ze sie ktos loguje .... sam bym w zyciu czegos takiego nie napisal ....
czy ja wiem system + przeglądarka (jak by niebyło unikat ;p) wskazuja na te sama osobę + to co napisałes w pokoju dla moderatorów wskazuje że to jednak ty :P ale co tam nei ważne :P
czy ja wiem system + przeglądarka (jak by niebyło unikat ;p) wskazuja na te sama osobę + to co napisałes w pokoju dla moderatorów wskazuje że to jednak ty :P ale co tam nei ważne :P
Ten prawdziwy nie ma spyware w IE (Alexa) ;)
ktos to wie kim i kto napisal ten pierwszy post